Tester...
{ Ingen bruger }
Årets ThyRF’er

I ThyRF er der tradition for, at medlemmerne er gode til at støtte foreningen på forskellige måder, når der er behov for det. Vi kårer derfor hvert år årets ThyRF’er, som honoreres med en æres pris i form af en vandrepokal som tak for deres støtte til foreningen. Denne uddeles til ESFROAG hvert år i Oktober måned.

Årets ThyRF’er kåres af et udvalg bestående af Troels Frostholm Søe-Larsen & Gitte Søe-Larsen (disse kan naturligvis ikke indstilles til prisen) og kriterierne for at blive overrakt prisen er meget forskellige rangerende fra en hjælpende hånd med opstilling til personlig støtte, når ting bliver trælse.

Mange navne er hvert år på tale og selvom prisen gives til en enkelt, er det et udtryk for foreningens særlige tak til de mange mennesker, der gør det muligt at afholde arrangementer og køre foreningen.

Hvis man har en kandidat i tankerne kan man kontakte udvalget, husk en udførlig begrundelse for din instilling og udvalget vil derefter tage stilling til hvem der skal optages.


Årets ThyRF’er 2003
Adam Langwadt
 
Adam har taget flugten fra øen Mors og mors kødgryder til storbyen i Århus, hvor han nu deler bolig med andre rollespillere ”derhjemmefra”. Han gør meget i middelalder inspirerede sysler som sværdkamp med ægte sværd og han deltager gerne landet over i forskellige rollespil samt markeder. Når han ikke har travlt med sin fritid, studerer han Jura på Århus universitet med stor alvor.

Adam er en af de ”ældste” medlemmer af foreningen. Ikke aldersmæssigt, men simpelthen fordi han har været med siden før foreningens opstart. Det var også en af grundene til, at han dette år modtog denne pris. Adam blev honoreret for sin tro tjeneste i og med, at han stort set har deltaget i alt ThyRF har lavet gennem årene. Han er en dygtig om end lidt stille rollespiller og med sin skarpe hjerne en mesters mareridt. Adam er en udfordring for mestrene og en fordel for spillet, som vi gerne udnytter. Vi håber stadig at se ham i fremtiden.

Årets ThyRF’er 2004
Louise Koustrup Larsen
 
Louise er folkeskole elev og bor i Thisted med sine forældre, sin lillesøster og sin kat Kikki. Hun har været spejder i flere år og nyder at være aktiv i det fri. Hun er desuden også blevet grebet af at kaste rundt med folk i hvidt tøj og med forskellige farvede bælter (men det kan hun sikkert berette mere om!). Hun er et energibundt, der gerne vil det bedste for alle og er ofte meget opmærksom på, hvad der foregår omkring hende.

Louise blev årets ThyRF’er, fordi hun altid gerne stod tidligt op for at hjælpe til når Anduien skulle sættes på benene. Hun klør på uden brok og i godt humør, der kan sprede smil hos alle. Trods sin unge alder er hun meget deltagende og interesseret og vi håber på at se meget mere til Louise i fremtiden både i mester rækkerne samt i forenings regi.

Årets ThyRF’er 2005
Marie Holm Andersen
 
Marie er for øjeblikket bosiddende i Århus med sin kæreste Mikkel, hvor hun læser. Hun har selv været aktiv i bestyrelsen i Mølf og sidder desuden for tiden i bestyrelsen i LLR (Landsforeningen for levende rollespil), hvor hun forsøger at gøre vilkårene bedre for rollespillere over hele landet. Marie har spillet rollespil i mange år og er altid god for en dejlig diskussion om forskellige problemer og emner i miljøet.

Valget faldt på Marie dette år, fordi hun trods den ret store afstand alligevel var nærværende med støtte og hjælp. Hun formåede at være bevidst om, hvad der foregik heroppe i Thy, selvom der er meget andet at se til i hendes travle liv. Hun deltager stadig jævnligt i vore arrangementer og det er altid en positiv bonus, når hun dukker op…

Årets ThyRF’er 2006
Stefan Mark Jensen
 
Stefan Jensen går på HTX og er en meget aktiv person i mange sammenhænge. Han kaster sig gerne ud i bestyrelses eller udvalgsarbejde omkring diverse organisationer og ikke mindst er han meget seriøs når det kommer til sin skolegang. Han er dedikeret og elsker alligevel at blive udfordret på sine meninger. Han er altid åben for en god debat der gerne må udvikle sig til en diskussion så længe vi beholder respekten for hinanden. Stefan støtter gerne ThyRFs arrangementer men er også at se i miljøet deltagende ved større scenarier som Krigslive.

Årets ThyRFer gik i år til Stefan fordi det er lykkedes for ham både at være spiller i ThyRF og Mølf og at glide mellem de to foreninger som en positiv og opmærksom deltager. Stefan har undgået at vælge side i diverse situationer, men har beholdt sin spilleglæde og sin støtte til de folk der rent faktisk laver noget for foreningerne. Stefan har været meget åben og iagttagende men har med sin lyst til at spille fået nogle lidt trætte arrangørere til at fortsætte selvom de synes at de havde fået nok hvilket på den måde har bidraget positivt til miljøet som helhed.

Årets ThyRF’er 2007
Brian Nielsen
 
Brian Nielsen går for øjeblikket på HTX i Thisted mens han pendler til og fra Thisted fra sit lokalområde på Mors. Brian har været en del af miljøet i mange år og er nærmest vokset op på Enghavevej i Nykøbing hvor Mølf holdt til i gamle dage. Brian er både Larp’er og pen and paper spiller og er vant til a være den ”lille” i miljøet og tage de hug der følger deraf selvom hans personlighed slet ikke er så lille.

Brian blev i år valgt som årets ThyRFer fordi han har evnet at hjælpe den nye bestyrelse gennem en hård tid med både støtte og opbakning. Brians smittende humør og ærlige mening har været uundværlig for en bestyrelsen der har skullet samle sammen på foreningen. Brian har en dejlig rummelig personlighed der er åben og imødekommende for alle uanset køn, alder og udseende. Han er altid villig til at hjælpe selvom han har mange andre ting der tager hans tid.

Årets ThyRF’er 2008
Ingen modtagere
 
Prisen blev ikke uddelt dette år...

Årets ThyRF’er 2009
Philip Bo Stobbe
 
Phillip Bo Stobbe er det man kalder en freelancer inden han i den kommende tid begynder at læse til lærer ved den frie læreruddannelse. Han bor i hus med en god kammerat og fylder gerne bilen med folk for at stå til rådighed rundt omkring. Phillip har en indgroet forkærlighed for orker og andre ”misfits” og sætter let fut i enhver samtale med intelligente kommentarer. Han spiller udover Larp også pen and paper i diverse grupper og nyder i det hele taget at være sammen med mennesker i hyggestunder.

Vi har valgt at give dette års æres-pris til en mand der er trofast hjælper og en rigtig slider. Phillip tager gerne det tunge læs og han er helt fantastisk til at hive et par stykker mere med som også gerne tager deres del af slæbet når der skal ryddes op, pakkes ned eller laves andet af det mere ”trælse” arbejde. Phillip har et dejligt smil og et roligt væsen som han nyder godt af i sit arbejde med juniorspillerne hvor han også gerne tager en ekstra tørn når det er nødvendigt. Phillip er åbensindet og fri i sin tilgang til foreningsarbejdet og de mennesker han møder der.

Årets ThyRF’er 2010
Nicolaj Krog
 
Nicolaj Krog er netop begyndt at læse til lærer i Skive og er i samme omgang flyttet derned. Han har spillet Larp i mange år siden han begyndte til Anduien og har siden dengang været en ivrig deltager i stort set alle ThyRFs arrangementer. Udover det har han også selv været arrangør på Tågeøen og vi ved allerede nu at Nicolaj brygger på flere ideer der forhåbentlig snart vil komme til udtryk i foreningen.

Nicolaj har fået dette års ThyRF’er fordi hans ildhu er uden sidestykke. Han har en lyst, ivrighed og gå-på-mod der ikke lader sig slukke selvom andre bliver kritiske eller hans tid bliver travl. Vi har ikke oplevet at bede Nicolaj om hjælp uden at han stod til rådighed uden at tvivle og han tager gerne en ekstra tørn for at hjælpe til for at få lov at spille. Nicolaj har bevaret sin lyst til at spille hvor som helst og når som helst og det er fantastisk at vide at der findes spillere der stadig vil sætte alt andet til side for at komme til larp og for hvem spillet, miljøet og menneskerne betyder meget. I håber at Nicolajs iver aldrig bliver slukket og at han fortsat vil beholde sin lyst til live samt sin barnlige iver overfor miljøet som helhed.

Årets ThyRF’er 2011
Pálína Ýr Þórssdóttir
 
Pálína skal snart igang med sin uddanelse som pædagog i Thisted. Vi har derfor den store glæde af at have hende i nærmiljøet, selvom hun studere videre. Hun har siden hun startede til Aratar næsten været med til alt ThyRF har afholdt og har været med arrangøre i Shiva og har det sidste år også betrådt GM stolen i Pen & Paper. Ligeledes ved vi at der ligge mange nye tiltag i støbeskeen for hende og at ThyRF helt sikkert kan forvente sig store ting af hende i fremtiden.

Pálína har fået årets ThyRFer dette år fordi hun med sin fantastiske ligefremme meninger og åbenlyse glæde for alle aspekter af rollespil giver ThyRF en ildsjæl af format. Hun er altid parat med en hjælpende hånd og tager gerne ansvar for bestyrelses opgaver og arrangør opgaver uden hverken at få noget for det eller skulle spørges først. Specielt i forbindelse med ThyRFs 10 års jubilæum, fik vi at se hvordan hun naturligt tog opgaven og ansvaret på sig. Hun forudså at ThyRF havde brug for hjælp og påtog sig ansvart, selvom hun hverken var blevet bedt om det eller var i bestyrelsen. At se hende til et scenarie skaber glæde og man ved hun altid er der for at ruske op i ting og gå sin egen vej. I dette år har en række arrangører og bestyrelsen stået noget svagere hvis de ikke havde haft hende til at hjælpe når ting eller mennesker fejler. Hun er en spiller der ved hvad hun vil have men som også er parat til at give det input til et arrangement så det har potential for at udvikle sig til hendes ønske. Palina er en spiller vi vil følge med stor interesse. På kort tid har hun tordnet frem og udviklet sig fra nybegynder i ork klæder til arrangør og med arrangør mange steder.


Optimeret til 1280x1024
Copyright (c) 2006, Thy Rollespils Forening