Titel:   Mørk fortid
Genre:   DramaHorrorThrillers
System:   Systemløst 
Verden:   En mørk version af vores egen verden
Spil blok:   Spil blok IV
Varighed:   6 timer
Deltagere:   Mellem 4 og 6 spillere
Antal godkendte:   5
Status:   Åben for tilmelding
Beskrivelse:   Byggepladsen var stille, en ræv listede rundt for at lede efter noget at spise. Hvide lygter fejede hen over mentalpælene der stak op af beton fundamenterne. Ræven stak af. En rusten kassevogn skrumlede ned ad grusvejen og stoppede ved det sidste fundament i en lang række. To mænd steg ud, så sig lidt omkring, så trak de 3 aflange pakker i sorte affaldssække og gaffa og væltede dem ned i de ufærdige fundament.

I baglokalet i en bar samlede en gruppe mennesker sig, de så rundt på hinanden, klokken var 5 om morgene og de burde alle være langt væk. Den ene fumlede i lommen for at sikre sig den ladte pistol lå der. ”De dræbte Scott og hans to børn. Liv var kun 3 år.” Uroen bredte sig. ”Hvor ved du det fra?”. Der var en pause. ”Frank skulle støbe dem i et fundament ved Nygaard.” Der var stille. ”Måske har det ikke…” ”jo, det har noget med den fiskebåd der blev taget af politiet. S.D. statuerer et eksempel. Scott er ikke den sidste. Vi må væk.”

Dette er et mørkt scenarie der handler om stakler der ikke har haft meget held på livets uretfærdige vej og som bliver sat over for nye urimelige valg. Døden jagter dem i alle former, hvordan overlever man når Danmarks nye crime-syndicate Shadow Devils har en dusør på dit hoved.

Det kræver 100% ingame, stor selvdisciplin og mod at deltage. Jeg vil forlange meget af jer og håber i vil gøre det samme af mig. Vi er tæt på, så den magiske cirkel må være oppe hele tiden.

Jeg skal bruges min. 2 piger & 2 drenge