{ Ingen bruger }

NYT: ThyRF har ændret medlemskaber og priser!! Fra i år er det muligt at købe et Intro medlemskab!

Ønsker man at blive medlem af ThyRF skal man udfylde medlemstilmeldingen nederst på siden, hvorefter man i løbet af kort tid vil modtage en mail med videre instruktioner ang. betaling. Når vores kasserer har registreret betalingen, vil man få tilsendt et velkomstbrev samt medlemskort.

Når man har et medlemskab vil man kunne modtage information via e-mail fra foreningen. Medlemsskabet giver desuden ret til at stemme på generalforsamlingen (se vedtægterne)

NB: Vær opmærksom på at når du betaler kontingent til ThyRF er du automatisk er medlem af Landsforeningen Bifrost.

GDPR
ThyRF gemme oplysninger om dit navn, adresse, alder, e-mail evt. mobil nummer. Dette gør vi fordi det er nødvendigt for os at fremvise for kommunen eller DUF på forlangende og kan bevise vi har aktive medlemmer. Hvis du ønsker disse oplysninger slettet kan du ikke være medlem af foreningen.

Disse oplysninger opbevares på forsvarlig vis i vores database som kun administrationen og bestyrelsen har adgang til.

Man kan rekvirere administrationen til at fjerne ens oplysninger ved at sende en mail til admin@thyrf.dk.

Fuld medlemsskab
For medlemmer gælder det at ALLE scenarier er gratis uanset normal pris. Der kan dog ved enkelte specialarrangementer forekomme betaling, men dette vil fremgå af det enkelte arrangements opslag. Vær opmærksom på at ESFROAG tæller MED i dette medlemsskab.

Pris: 500 kr.

Junior medlemsskab
For at kunne benytte dette medlemskab skal man melde sig ind i foreningen FØR man er fyldt 13 år. Medlemsskabet giver de samme rettigheder som et almindeligt medlemskab, men vær opmærksom på at der kan være en aldersgrænse på visse af vore arrangementer.

Pris: 300 kr.

Intro medlemsskab
Kan kun benyttes første år man er medlem. Medlemsskabet giver de samme rettigheder som et almindeligt medlemskab. For at benytte dette medlemsskab skal man købe et standard medlemsskab overføre de 300 kr. istedet for de 500 kr. og sende en mail til kasseren på medlem@thyrf.dk med ens navn og medlems nummer.

Pris: 300 kr.

Live medlemsskab
For medlemmer gælder det at alle Live rollespils scenarier er gratis uanset normal pris. Der kan dog ved enkelte specialarrangementer forekomme betaling, men dette vil fremgå af det enkelte arrangements opslag. Vær opmærksom på at ESFROAG IKKE tæller med i dette medlemsskab.

Pris: 300 kr.

PnP medlemsskab
For dette medlemsskab gælder det at alle Magisk Mandage samt Merlins Outcast arrangementer er gratis uanset normal pris. Der kan dog ved enkelte specialarrangementer forekomme betaling, men dette vil fremgå af det enkelte arrangements opslag. Vær opmærksom på at ESFROAG IKKE tæller med i dette medlemsskab.

Pris: 300 kr.

Ikke medlem
Ønsker man ikke at være medlem af ThyRF, kan man købe biletter til de forskellige arrangementer.
Priserne på arrangementerne varierer, derfor skal i gå ind på:

1) Gå ind på www.thyrf.dk
2) Tryk på fanen ”Arrangementer”
3) Det arrangement man ønsker at deltage i (f.eks. Panatria)

Evt. forplejning betaler man ved siden af.


- Tilmeld dig her -

- Forny dit medlemsskab her - (Kun til fornyelse af medlemsskab)

Priserne er opdateret og fungerer fra januar 2020.

Hilsen ThyRF


Optimeret til 1280x1024
Copyright (c) 2006, Thy Rollespils Forening