Medlemskaber

Ønsker man at blive medlem af ThyRF skal man først logge ind med sin bruger eller oprette en bruger. Dette gøres under Bruger menuen på menulinjen ude til højre. Når man er logget ind kan man via menuen Medlemsskab under bruger menuen vælge at oprette/genoprette et medlemsskab. Når man har betalt for sit medlemsskab og vores kasserer har registreret betalingen, vil det fremgå af ens Brugerinfo.

Når man har et medlemskab vil man kunne modtage information via e-mail fra foreningen. Hvilke rettigheder man får af sit medlemsskab fremgår af det valgte medlemsskab, se listen nedenfor.

NB: Vær opmærksom på at når du betaler kontingent til ThyRF er du automatisk er medlem af Landsforeningen Bifrost.

GDPR
ThyRF gemme oplysninger om dit navn, adresse, alder, e-mail evt. mobil nummer. Dette gør vi fordi det er nødvendigt for os at fremvise for kommunen eller DUF på forlangende og kan bevise vi har aktive medlemmer. Hvis du ønsker disse oplysninger slettet kan du ikke være medlem af foreningen.

Disse oplysninger opbevares på forsvarlig vis i vores database som kun administrationen og bestyrelsen har adgang til.

Man kan rekvirere administrationen til at fjerne ens oplysninger ved at sende en mail til admin@thyrf.dk Dette vil dog samtidig medføre at man melder sig ud af foreningen og ikke længere har adgang til de rettigheder som medlemsskabet gav.

Fuld medlemsskab

For medlemmer gælder det at ALLE scenarier er gratis uanset normal pris.
Der kan dog ved enkelte specialarrangementer forekomme betaling, men dette vil fremgå af det enkelte arrangements opslag.

Pris: 500,00

Halvårs medlemsskab

Gælder som Fuld medlemsskab, dog kun for et ½ år af gangen, dvs. prisen skal betales 2 gange, først for perioden Januar-Juni og dernæst for perioden Juli-December.

Pris: 300,00

Ikke medlem

Ønsker man ikke at være medlem af ThyRF, kan man købe adgang til de forskellige arrangementer.
Priserne på arrangementerne varierer, man skal derfor undersøge dette for hver enkelte arrangement.


Priserne er opdateret og fungerer fra 5. januar 2024.