Team Stifinder

Stifinderne er et udvalg med fokus på det gode miljø i ThyRF. Vi har til ansvar at sørge for at man altid føler sig velkommen og tryg i foreningen. Dette gør vi ved at vi fokusere på at få nye folk sat godt ind i foreningen ved at hjælpe dem med at "finde deres sti" og guide dem hen til ligesindede i foreningen. Udover at tage imod nye folk så er vi her også som en form for tillidspersoner man kan komme til hvis man har problemer eller bekymringer omkring ThyRF. Dette kan være alt fra problemer med bestyrelsen til at man simpelthen ikke kan med et andet medlem. Du kan kontakte os anonymt og/eller blive omtalt anonymt hvis dette ønskes. Vi ønsker at være respektfulde overfor situationerne, men tager kun sager, der vedrører ThyRF.

Hvis der nogensinde skulle være noget så kontakt os enlig på følgende mail: stifinder@thyrf.dk eller på nedenstående kontaktmuligheder (dog foretrækkes thyrf mailen, så vi kan drøfte problemet sammen i udvalget og finde den bedste løsning, dog er dette ikke et krav)

Hej jeg hedder Emil, jeg er 22 år.

Jeg er udvalgskoordinator for stifinderne. Dette er jeg fordi jeg elsker at hjælpe folk, så hvis der er noget så skriv endelig! Lidt om mig: Jeg har været i ThyRF i 4 år nu og har indtil for nyligt sat som udvalgskoordinator i Merlins Outcasts og jeg har sat i bestyrelsen i 1 år. Når jeg er ude til thyrf arrangementer eller arrengementer generelt er jeg tit nem at finde, jeg kan godt være højlydt og jeg har tit dumme og sjove planer jeg lokker andre folk med i. Min seneste plan gik ud på at fjerne en seng fra en fra mit kollegies' værelse uden han opdagede det! Når jeg ikke er på farten så bor jeg i Aalborg hvor jeg studere Elektronik og IT på universitetet. Generelt om mig kan man sige at jeg altid arbejder på en eller anden nørdet idé, om det er brætspil, rollespil, computerspil eller noget helt 7. så sker der altid noget.

Det kan godt være jeg lyder travl, men jeg har altid tid og plads til en snak så kontakt mig endelig:

Mail: emilds@live.dk

Mobil: 93 10 22 98

Discord: DexTG#1951

Facebook: Emil Damgaard Sørensen


Hej jeg hedder Julie, jeg er 16 år.

Jeg er en åben, snaksalige og en smilende pige som er klar på at hjælpe til i foreningen, selvom jeg ikke er helt så gammel som de andre så endelig kom til mig hvis der er noget. jeg lytter gerne!! Lidt om mig: jeg går til dagligt på Ranum efterskole college i Himmerland, jeg har været med i foreningen i godt og vel 2 år og jeg ELSKER det. Jeg går i 10. klasse på min efterskole som faktisk er international og en af de største i Danmark, der går nemlig 500 elever. Jeg elsker mennesker og har derfor valgt at være en del af dette skønne team for at hjælpe med at gøre foreningen til et endnu bedre sted end det er i forvejen.

Jeg kan kontaktes på følgende enheder:

Mail: toft2205@icloud.com

Mobil: 93 93 12 95

Discord: julie#4484


Hej jeg hedder Martine, jeg er 23 år.

Som du kan se her, er jeg tillidsrepræsentant her i ThyRF. Det vil sige at hvis der skulle opstå nogle problemer eller uhensigtsmæssigesituationer i forhold til ThyRF, kan du kontakte mig eller en af de andre fra repræsentants gruppen.

Lidt om mig: Her i ThyRF kan man møde mig, som kro mor ved bålet. Her laver jeg bål mad. Dette gør jeg for hyggen skyld og for at skabe en stemning til rollespilet. Her kan man altid får en god snak, om livet i byen eller blive sat i arbejde: selvfølgelig hvis man har lyst. Kro mor er en karakterer, som ikke er langt fra virkeligheden, hun tilpasser sig, og vil gerne snakke: Dette gælder også, når jeg hovedet ned i mad gryderne, så skal man ikke være bange for at gå til mig. Til hverdag er jeg studerende på læreruddannelsen, og jeg elsker det, lige så højt som at lave mad til ThyRF.

Men som sagt Kontakt mig endelig via vores fælles mail eller på følgende enheder:

Mail: martine.thy.rf@gmail.com

Discord: Skruptuse#2370

Facebook: Martine Ellen Nielsen

Instagram: martinenelli


Hej jeg hedder Oli, jeg er 28 år.

Jeg er en del af stifinderne som er en form for tillidsrepræsentant her i ThyRF. Men lidt om mig: Jeg har været med i ThyRF i 4-5 år, og sidder som 1 af 2 arrangører i vores mandags Pen and Paper arrangement Magisk Mandag, men kan også findes ude til Live Rollespil enten i en sort kappe eller en rød troldmands robe.

Og nu hvis du har behov for at kontakte mig så kan jeg kontaktes på disse steder:

Mail: oli-vidstein@hotmail.com

Mobil: 30 59 40 99

Discord: Loki#7472

Facebook: Oli Vidstein


Hej jeg hedder Viktor, jeg er 21 år.

Jeg har været medlem af thyrf i ca. 2 år så er selv forholdsvis ny i miljøet men alligevel integreret nok til at kunne hjælpe med det meste og hvis jeg ikke kan hjælpe med det du har brug for ved jeg hvem der kan. Jeg deltager så tit som muligt i events og er ofte at finde med Merlins Outcasts på Morså folkebibliotek og er derudover i øjeblikket ved at læse Mekanik og produktion (Ingeniørlinie) på Aalborg universitet.

Hvis der er problemer eller andre grunde til at du har brug for at snakke kan jeg kontaktes på:

Mail: viktor@akristiansen.dk

Mobil: 23 88 81 37

Discord: God Emperor Putin#6180

Facebook: Viktor Aggerholm Kristiansen